O nama

 

VUPROM d.o.o je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 24. Ožujka 1993. godine. Tvrtka je osnovana u Gornja Blatnica, općina Čitluk, a s vremenom smo svoju djelatnost proširili diljem Hercegovine. Njen osnivač i direktor je g. Pero Vučić u čijem je kompanija i vlasništvu. Svoj poslovni put smo počeli daleke 1993. godine kao mala obiteljska tvrtka, a s vremenom smo prerasli u prepoznatljiv i uspješan brand u kojeg se svi partneri i kupci mogu pouzdati. Zahvaljujući predanim i ambicioznim uposlenicima, njih preko 20, tvrtka iz godine u godinu bilježi sve uspješnije i uspješnije rezultate.

VUPROM d.o.o se bavi prodajom keramičkih pločica, sanitarije i sanitarne opreme, namještaja za kupaonice, tuš kabina i kada te hidromasažnih sistema najrenomiranijih svjetskih proizvođača. U ponudi imamo i sve vrste vezivog materijala (keramička ljepila, izolacije, fug mase) provjerenih proizvođača kao što su Ceresit i Samoborka. Kod nas možete naći i fasadne sustave, dekorativne žbuke kao i ostale materijale brandova Ceresit i Samoborka.

U našem prodajnom centru nudimo preko 7000 artikala poznatih svjetskih proizvođača. Uz idealan omjer cijene i kvalitete, što nam je glavna vodilja, naše ljubazno osoblje će se potruditi ispuniti sva vaša očekivanja, a vaše želje prilikom uređivanja doma učiniti stvarnošću. Ista ta vodilja nam je i putokaz za budućnost, uz posebnu posvećenost našim postojećim te svim budućim kupcima.